Flormar Eyebrow Fixator Mascara - Sabitleyici Şeffaf Kaş Maskarası

Merhaba! 
Blogumun takipçi sayısı 20 olmuş, muhakkak çekiliş için gelenler de vardır. Umarım takibi çekiliş sonrası bırakmazsınız. Öncelikle hepinize hoşgeldiniz diyorum:)
783 sayfa görüntülemesi için ayrıca teşekkürler. Blogta çok da aktif olamadığımı düşünürsek, benim için güzel rakamlar bunlar. 

Bugün sizlere flormarın kaş maskarasından bahsedeceğim.

Fotoğraf sevgili Görkem Karman'a ait. Tatilde olduğum için fotoğraf çekecek durumum pek yok. Öncelikle özür diliyorum. Gelelim ürünün durumuna.

Son yıllarda kaş makyajının önemini hepimiz anladık sanırsak, ne kadar boyanırsak boyanalım güzel bir çift kaş en iyi makyajların bile önüne geçebiliyor. sanırım çoğumuzun da kaşları doğuştan yay gibi değil. Bu nedenle boyuyoruz, dolduruyoruz, çiziyoruz ve sabitliyoruz. 

Eyebrow fixator maskara, kaşlara dolgunluk kaazandırarak kolayca şekil almalarını ve kaş makyajının korunmasını sağlar. 

Özellike benim gibi kaş şeklinizi korumak için kaşlarınızı biraz uzun bırakanlardansanız bu ürün sizi oldukça tatmin edecek. fırçasının içi tarak gibi, sürümü yani uygulaması çok kolay. isterseniz kaşınızı boyunca tarayın isterseniz yukarı kaldırarak kavisli şekil verin. 

Ama bundan önce kaşınızı çizme doldurma işlemi, yani renk açısından her ne yapacaksanız yapmanız gerekli. Maskara son bitiriş olacak bir başka deyimle. Ben yine aynı markaya ait brow liner kullanarak kaşlarımı minikçe çizerek dolduruyorum. bununla ilgili ayrıntılı bir post paylaşacağım önümüzdeki günlerde. 

Maskara jel şeklinde yani şeffaf. bu nedenle gönül rahatlığıyla kullanın. Kullanımdan sonra biraz sertleştiriyor. ancak ürünün içerisinde bulunan Aloe Vera, Tatlı badem yağı ve panthenol sayesinde kaşlara bakım sunarken, şeffaf jel yapısı ile kaşları doğal bir görünüme kavuşturturduğunu iddia ediyor marka. 

Kaşlarımda herhangi bir dökülme yaşamadım. Gün boyu sizi idare ediyor. sertlik vermesi sabitlik verdiği için düşünülürse normal. 

http://www.flormar.com.tr/control/product/~category_id=1200-c/~pcategory=1000/~product_id=0212092-001?cmSrc=Category flormarın ürününü online olarak bu linkten inceleyebilir isterseniz satın alabilirsiniz. 16.90-TL satış fiyatıyla satışta!


Görüşmek üzere, şimdiden iyi bayramlar. çekilişime katılmayanlar için instagramda tahsilli.ev.kizi kullanıcı adıyla arattığınızda çekiliş detaylarımı görebilirsiniz. :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar